Okategoriserade

RoboCup 2020 inställt

Den pågående coronapandemin gör att RoboCup Junior 2020 inte kan genomföras. Efter att ha följt utvecklingen både nationellt och internationellt har vi beslutat att ställa in tävlingen. Även VM i Frankrike och EM i Portugal har tagit samma beslut och ställt in sina evenemang.

Vi beklagar detta, men hoppas på förståelse för situationen och att vi alla – deltagare, ledare, domare, funktionärer och partners – ses nästa år i stället!

Alla anmälda lag kan välja om de vill flytta över anmälningsavgiften till nästa års RoboCup Junior och därmed redan nu säkra sin plats i tävlingen 2021, eller om de vill få anmälningsavgiften återbetald. Vi mejlar alla anmälda lag med information om hur de ska gå tillväga för att meddela sitt val.

Just nu måste allt fokus ligga på att begränsa smittspridningen och att skydda våra riskgrupper. Ta ert ansvar och håll avstånd, så ses vi när den här pandemin är över!

Ta hand om varandra!
// Fredrik Löfgren, nationellt ansvarig RoboCup Junior