Sverigefinal

Hälsa och säkerhet för våra tävlanden och arrangörer är av största vikt.

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har idag beslutats att senarelägga Robocup Junior 2020.
Vi följer utvecklingen och kommer att informera om ett nytt datum för Sverigefinalen så fort läget stabiliserats. Har ni några frågor? Kontakta oss gärna via mail

info@hoforsrobotforening.com eller ring/smsa till 070-347 62 34.

Vi kommer arrangera tävlingar i Rescue LineRescue Maze och onStage.
Tävlingarna kommer pågå under hela dagen och räkna inte med så mycket tid till programmering eller konstruktionsarbete. Det är bättre att börja stressa redan nu, än att göra det på tävlingsdagen!

Vår förhoppning är att kunna öppna tävlingsområdet redan på fredagskvällen så att lag som reser långt kan komma kvällen innan. Dessutom kan de då få tillgång till tävlingsområdet och göra de sista justeringarna av roboten. Vi återkommer med mer information!

Vi arrangerar för första gången RoboCup Junior, men är erfarna deltagare och satsar på att detta ska bli det bästa arrangemanget! Vi vill jättegärna att fler ungdomar ska få chansen att uppleva det vi har fått göra på våra många resor till Internationella tävlingar!
Vi vill arrangera den bästa RoboCup Junior-tävlingen i Sverige någonsin. Hoppas ni vill delta och ha lika roligt som vi haft!

Vi kommer ta bilder under tävlingsdagen för att dokumentera dagen och kunna lägga upp här på hemsidan. Om du (eller ditt barn) inte vill vara med på bild så är det bara att säga till oss så respekterar vi såklart det.