Tävlingsledningen

Alla vi som arrangerar RoboCup Junior Sverige har erfarenhet av robotar och att tävla med dem! Tävlingen arrangeras av en ideell förening (Hofors Robotförening, HrF) som grundades 2019 för att få möjlighet att stå som värd för RoboCup Junior.

Vi studerar alla vid Göranssonska skolan och är intresserade av teknik och naturvetenskap. Vi vill att fler ska bli intresserade och få chansen att uppleva det vi har gjort! Dessutom vet vi att Sverige behöver fler tekniskt utbildade för att kunna fortsätta vara ett industriland i framkant.

Vi engagerar oss i RoboCup ideellt för att vi brinner för att öka intresset för teknik och robotik.

William Forsberg, Arrangör

Jag studerar industriteknik på gymnasiet Göranssonska skolan..
Mitt intresse för robotar väcktes på högstadiet, och jag var med och tävlade i RoboCup junior för första gången 2016. Jag har varit på VM i Kanada och Sydney, samt på samarbetsresa i Kroatien.

Jag hoppas att alla kommer ha roligt och ge sitt bästa när ni tävlar så lovar jag att vi ska göra allt i våran makt för att se till att det blir så roligt som möjligt.

Fredrik Löfgren – Nationellt ansvarig

Jag jobbar på universitetet med robotar, och pluggar ibland Teknisk Fysik och Elektroteknik. Jag har tävlat med robotar sen jag var 8-9 år, alltså mer än halva mitt liv.
Jag har varit engagerad i RoboCup sedan starten i Sverige 2009, från början som deltagare och senare som domare.
Jag har deltagit i First Lego Leauge 2004-2007 och kvalificerade mig till Skandinavisk final 2006. Dessutom har jag deltagit i World Robot Olympiad 2008 och 2009, där jag kvalificerade mig till internationell final i Korea.

Till sist vill jag önska alla lag lycka till! Hoppas ni lär er massor under projekttiden och att tävlingen går bra för alla!

Petrus Danielson, Arrangör och ansvarig för lagkontakt

Jag studerar industiteknik på Göranssonska skolan, med William och Viktor. Jag tävlade i RoboCup Junior för första gången 2017, och detta blir tredje året med RoboCup för mig. Jag är intresserad av teknik och datorer, vilket gör att RoboCup passar mig perfekt! Jag hoppas att denna tävling blir bättre än någonsin.

Viktor Hedvall, Arrangör

Pluggar industriteknik på Göranssonska skolan med William och Petrus. Jag har ett stort intresse för CAD och CAM, och strävar efter att plugga vidare tekniskt efter studenten. Jag tävlade för första gången 2019, och detta blir mitt andra år som tävlande och första som arrangör.